25 juni 2020

Zo kijken wij terug op 2019

Wat leven we in een bijzondere periode. Ons doen en laten wordt beheerst door het coronavirus. We werken zoveel mogelijk thuis en dat is anders. Tegelijkertijd doen we ons best om onze dienstverlening naar huurders en woningzoekenden zoveel mogelijk door te laten gaan. Doen wat we kunnen is daarbij ons uitgangspunt. En als we dan kijken naar ons jaarverslag 2019 dan kunnen we veel. We hebben een verdieping aangebracht op onze “bedoeling”. En de vertaalslag gemaakt naar onze maatschappelijke impact.

 

Mooie cijfers van de visitatiecommissie

Begin 2019 kwam de visitatiecommissie bij ons langs en mochten we mooie cijfers in ontvangst nemen. We zijn op de goede weg, was de conclusie. Die weg willen we verder vormgeven, samen met onze huurders en stakeholders. Met als einddoel: Woongeluk voor onze huurders in een duurzame samenleving, waarin mensen in onze wijken en buurten erbij horen en ertoe doen! Wat een energie levert dat op!

Benieuwd wat we allemaal deden in 2019?  De meest opvallende zaken vindt u in onze top 10 van 2019. En natuurlijk deden we meer, dit kunt u lezen in ons jaarverslag.