Ik zoek een woning

Ik zoek een woning

Onze beschikbare woningen staan nu op www.thuiskompas.nl. Thuiskompas is een samenwerking van alle acht Drentse corporaties. U kunt hier met één inschrijving reageren op onze beschikbare sociale huurwoningen en die van alle andere corporaties in Drenthe.

Inschrijving activeren

Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende? Dan ontvangt u vanaf 28 april tot en met vrijdag 1 mei een mail van Thuiskompas. Via deze mail activeert u uw inschrijving bij Thuiskompas. U houdt hiermee uw opgebouwde inschrijftijd. Na het activeren uw inschrijving kunt u direct reageren op de beschikbare huizen, garages en parkeerplaatsen.

Geen e-mail gehad?

Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende? En heeft u geen mail gehad? Ook niet in uw map ongewenste mail? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om uw mailadres door te geven.  Dat kan per mail via info@woonservice.nl en telefonisch via 0593 56 46 00. Wij zorgen ervoor dat u dan alsnog de mail over Thuiskompas ontvangt.

Gratis inschrijven

Staat u nog niet ingeschreven als woningzoekende? En wilt u wel graag in aanmerking komen voor een huurhuis? U kunt zich op www.thuiskompas.nl gratis inschrijven als woningzoekende. Na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens, zoals uw inkomen en gezinssamenstelling, kunt u direct reageren op het beschikbare aanbod.

Waarom gaan wij over op Thuiskompas?

Wij willen het zoeken en vinden van een huurwoning zo eenvoudig mogelijk maken. Met één inschrijving op Thuiskompas kunnen woningzoekenden reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Dat biedt overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonconcept en Woonservice zijn aangesloten bij Thuiskompas. Kijk op www.thuiskompas.nl voor meer informatie.