Eerste woningen nieuwbouwproject 2e Exloërmond online

06 september 2023

Eerste woningen nieuwbouwproject 2e Exloërmond online

Vanaf vandaag staan de eerste woningen aan de Middenlaan in 2e Exloërmond online op www.thuiskompas.nl. Koenen Bouw is na de bouwvak gestart met de bouw van deze woningen. Dit is de eerste fase van het nieuwbouwproject. Hier komen vier eengezinswoningen en negen levensloopbestendige woningen. Heeft u interesse in één van deze woningen? Reageer dan via www.thuiskompas.nl.

In totaal bouwen wij de komende jaren in 2e Exloërmond 70 nieuwe energiezuinige woningen. De bouw van de woningen wordt gedaan in zes stappen (fasen): drie bouwfasen in West en drie bouwfasen in Midden. Aan de Middenlaan komen tien eengezinswoningen en 28 levensloopbestendige woningen. En aan de Jan Fabriciusstraat/Anne de Vriesstraat komen acht eengezinswoningen en 24 levensloopbestendige woningen. De bouwtijd per fase is ongeveer negen maanden. Dit betekent dat als alles volgens planning verloopt, we in de zomer van 2027 klaar zijn met de nieuwbouw.

 

Bouw eerste fase gestart

De voorbereidende werkzaamheden, zoals het klaarmaken van het bouwterrein en het uitgraven van de eerste kavels zijn voor de bouwvak begonnen. Na de vakantie is aannemer Koenen Bouw gestart met de bouw van de eerste fase. De eerste woningen zijn begin 2024 klaar.

Thuiskompas

Omdat we in stappen bouwen, gaan we de woningen ook in stappen aanbieden via www.thuiskompas.nl. Vanaf vandaag, woensdag 6 september, staan de eerste eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen in 2e Exloërmond online. Zodra wij weten wanneer we de woningen uit de volgende stap gaan publiceren, plaatsen wij een berichtje op onze website.

Wilt u meer weten over het project? U leest het hier!