Woont u in Westerbork? Kom 24 april bij ons langs: open huis Woonservice tijdens duurzame week Westerbork

10 april 2024

Woont u in Westerbork? Kom 24 april bij ons langs: open huis Woonservice tijdens duurzame week Westerbork

Tijdens de duurzame week van Westerbork houdt Woonservice open huis. Op woensdagavond 24 april tussen 19.00 en 21.00 uur ontmoeten wij u graag. We horen graag of u langskomt via het aanmeldformulier. Deze avond is voor zowel onze huurders als ook voor geinteresseerden uit Westerbork. Ontmoet onze vakmannen, kom meer te weten over budget tuinieren en laat u informeren over hoe Woonservice duurzaam bouwt in en rondom Westerbork. 

Wanneer: woensdagavond 24 april. 
Tijd: van 19.00 tot 21.00 uur.
Locatie: kantoor Woonservice, hoofdstraat 29 in Westerbork. 

Wat kunt u verwachten?

  • Maak kennis met onze vakmannen.
    Onze vakmannen staan voor u klaar voor al uw vragen. Last van tocht in uw (huur)woning? Of heeft u nog geen brievenbusborstel op de voordeur? Voor een advies op maat komen we graag bij u thuis langs (huurders). Bespreek uw situatie en/of maak direct een vervolgafspraak.  
     
  • Budget tuinieren.
    Een tuin duurzaam inrichten hoeft niet duur te zijn. Spreek deze avond de Duurzaamste hovenier van Nederland; Jos van den Akker. En ga naar huis met praktische tips. Hoe kleine aanpassingen in uw tuin een groot verschil kunnen maken. 
     
  • Duurzaam bouwen en wonen in Westerbork.
    Graag vertellen wij u meer over de verduurzamingsplannen en nieuwbouwplannen. Hoe wij samen duurzaam bouwen aan de toekomst van Westerbork. 

Ter inspiratie geven we alle bezoekers een vrolijk gekleurde tuinemmer met een zakje bloemzadenmengsel en tuinhandschoenen.

Aanmelden 24 april (aanmelden= gratis tuinemmer!)