06 april 2020

Zoekt u een woning? Thuiskompas!

Misschien heeft u het al online of in de krant gelezen: vanaf 28 april 2020 bieden wij onze beschikbare woningen aan via www.thuiskompas.nl. Thuiskompas is een samenwerking van alle acht Drentse corporaties. Woningzoekenden kunnen straks met één inschrijving reageren op onze beschikbare sociale huurwoningen en die van alle andere corporaties in Drenthe.

Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende?

Dan heeft u een mail van ons ontvangen met meer informatie. Zo weet u wat u moet doen om vanaf 28 april te kunnen reageren op woningen.

Wat kunt u verwachten?

In de week van 28 april ontvangt u een mail van Thuiskompas. In deze mail staat een link waarmee u uw inschrijving kunt activeren. Uw inschrijftijd neemt u dan mee naar Thuiskompas. Houd daarom uw mailbox goed in de gaten en activeer direct uw account. Het is belangrijk dat u dit doet! Zo blijft u ingeschreven staan en houdt u uw inschrijftijd. Inschrijving geactiveerd? Dan kunt u direct reageren op de beschikbare woningen. Zo weet u zeker dat u geen woningen mist.

Staat u ingeschreven bij meerdere corporaties?

Staat u bij meer corporaties als woningzoekende ingeschreven? Dan krijgt u voor elke inschrijving een mail van Thuiskompas. Let goed op! In iedere mail staat de datum van inschrijving. Activeer alleen de oudste inschrijving! Die inschrijftijd gaat dan mee naar Thuiskompas.

Een voorbeeld
U staat vanaf 1 januari 2017 ingeschreven bij Woonservice. En vanaf 2 juni 2010 bij Domesta. Dan activeert u het account van Domesta. Dit gaat met de link in de mail. U staat dan bij Thuiskompas ingeschreven met de inschrijfdatum 2 juni 2010.

Geen e-mail gehad?

Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende? En heeft u geen mail gehad? Ook niet in uw map ongewenste mail? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om uw mailadres door te geven.  Dat kan per mail via info@woonservice.nl en telefonisch via 0593 56 46 00. Wij zorgen ervoor dat u dan alsnog de mail over Thuiskompas ontvangt.

Waarom gaan wij over op Thuiskompas?

Wij willen het zoeken en vinden van een huurwoning zo eenvoudig mogelijk maken. Met één inschrijving op Thuiskompas kunnen woningzoekenden reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Dat biedt overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonconcept en Woonservice zijn aangesloten bij Thuiskompas. Kijk op www.thuiskompas.nl voor meer informatie.